Sofie , så himla fin


Sugen på att köpa skor :D

Tygskor, Can vit  Pris SEK 298,00 (EUR 28,30) Tygskor, Can vit  Pris SEK 298,00

Satinpumps med söt rosett från With Love  Pris SEK 498,00 » NU SEK 330,00  (EUR 31,34) Satinpumps med söt rosett från With Love  Pris SEK 498,00 » NU SEK 330,00 

Högklackade pumps från Pleaser, Bliss rosa  Pris SEK 745,00 (EUR 70,75) Högklackade pumps från Pleaser, Bliss rosa  Pris SEK 745,00

Leopardpumps med strass och höga klackar  Pris SEK 398,00 (EUR 37,80) Leopardpumps med strass och höga klackar  Pris SEK 398,00

Pumps med rosett, svart  Pris SEK 445,00 (EUR 42,26) Pumps med rosett, svart  Pris SEK 445,00


Platåer med peeptoe och leopardmönster  Pris SEK 498,00 (EUR 47,29)    Platåer med peeptoe och leopardmönster  Pris SEK 498,00


pluggandet är nu slut för i dag

Hej min underbara läsarere

Ja då har jag pluggat klart inför no provet på torsdag , hoppas jag klarar det. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, förutom att varit i skolan, och varit lite med min pojkvän eller hur man ska säga han gjorde mig sällskap hem, och kenny han följde med en liten bit, för han kom på att han skulle klippa håret :p. Juste det hände nått skit kul igår xD haha.. Jag och min pojkvän skulle gå hem och så hade vi köpt nått att äta för vi var hungriga och så .. efter ett tag kommer en "gubbe" en engelsman .. Han säger efter ett tag som han har gått bakom oss så säger han till oss att vi ska plocka upp det som vi "tappade".. Han lät så himla rolig när han sa det .. jag kunde bara inte hålla mig för skratt :p .. Och min pojkvän kunde vara tyst så han sa en liten sak till honom, och sen sa "gubben" -FUCK YOU PIG! haha , jag trodde jag inte skulle sluta skratta, det var det bästa igår (måndag 30/3). Nu går jag och tänker på det hela tiden :D.. Och nu har jag fått lite liv i min blogg, tack vare Johanna :). Hon lärde mig att lägga in klipp från youtube.. :D Så nu kan man det också.


kiss and hungs*


måndag , tråkaigt somvanligt

hejhej!

Idag har allt varit lungt, vår gympa lärare har opererat sitt ben (tror jag) :D hon är en super bra gympa lärare, p.g.a henne så kommer jag nog få mvg i gympa :). Hon har sagt det också .. Nu har vi nån konstig lärare, han heter Eric och säger knappt någonting. Men men vad ska man göra det är bara knipa igen och göra det man ska :p. Nu ska jag be johanna en gammal kompis till mig och kanske försöka fixa min blogg :D..



kramar och pussar från Linda *


?

I fredas fick jag en mobil av min underbara mamma , jag behövde en ny mobil men hon köpte en av sin kompis på jobbet , och det duger för mig tycker jag. Jag blev chockad när mamma sa att jag hade fått en mobil. Så jag ville bara hem och kolla på den. Såklart man blir glad om man får en mobil. Här får ni se en bild på min mobil :)


Många kramar Linda*


Om går dagen

hejhej bloggen!


Igår fyllde min pojkvän år :) vi firade hans födelsedag med att förlova oss :) .. Det var super mysigt. Sen åt vi tårta, och sen tittade vi på film, lite tidigare på dagen så åkte vi till skärholmen, och shoppade lite. Jag färgade håret också det blev super bra :). Mamma fick hjälpa mig, det blir alltid bra! Jag köpte ett par mysbyxor, hårfärg och ringarna :). Jag ska fixa lite bilder på ringarna. Nu sittervi och tar det lite lungt , jag ska snart hem och städa mitt rum och så , sen ska jag nog äta ... sen vet jag faktist inte :) får se ..



hejdå och hoppas att alla får en bra dag :)




Pussar och kramar från llinda*

Great day

hejhej bloggen!

Idag har jag gjort so komplentering , allt gick bara bra. Blev godkänd :). Jag har haft en toppen dag idag, och nu ska jag färga håret på mamma , hoppas det kommer att gå bra, men det tror jag. Hon brukar bli nöjd, hon har också klippt sig idag så hon ville passa på att färga på en gång :p. Idag skulle vi också till Hallunda folketshus med klassen och dansa, vals, foxtrot och men jag och familjen skulle äta middag ute idag , lite mysigt så. Imorn fyller min sötnos år han blir 15 år , och vi ska förlova oss som  jag har berättat :). Hoppas bara att vi hittar några ringar och så några fina. Sen ska jag rundera vad jag ska köpa till honom. Hoppas han får en bra födelsedag.


hejdå min kära läsare




/kära linda*

pojkvännen<3

Det här är min underbara pojkvän, jag hade inget att göra så jag bad han titta på mig och så tog jag kort på honom. :D Han är det bästa som hänt mig, jag älskar han oerhört mycket!! Vi kanske bråkar lite då och då , men det ska inte hindra oss. Nu har vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader och några veckor, Och kanske en förlovning nu på fredag , vi har iallafall planerat det. Jag skulle inte orka någonting utan min älskade pojkvän. Jag är en sådan person som inte kan skriva om kärlek så bra "/ men jag gör mitt bästa för att det ska låta bra och så. Jag hoppas att jag kommer att leva med honom till graven, ärlig talat. Han är så underbar!!


cp dag :s

Idag har inget gått bra känns det som, och vi dansade idag i skolan, det gick bra men till slut va det bara jobbigt. Det var inför balen nu i juni... Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, bara tråkat, lyssnat på musik, tittat lite på tv, och nu sitter jag här vid datan och försöker ta det lungt.


hejdå bloggen och alla bloggläsare


Kramar Linda*



måndag

hej bloggen!


idag har inte så mycket hänt i plugget , har bara tråkat .. Tänkt lite på pressent till min pojkvän som fyller år på fredag :).. Bara längtar.. Nu sitter jag här och skriver i min blogg och fixar lite , och lyssnar lite på musik.



p.s
om ni har något tips till mig hur jag kan förbättra min blogg på ett bra sätt så är det bara skriva till mig







många kramar Linda*


 


Fredag idag då :)

hejsan alla glada !

Guud va tiden går fort , det va nyss måndag känns det som men naej ...  Idag har det inte hänt så mycket , vi hade gympa utan lärare vet inte vart hon tog vägen, men vi hade gympa iallafall, sen efter det hade vi bild och alla sa att vi inte hade det, enligt rycktet som gick :p haha , men när jag kommer till bilden så har vi ju bild iallafall :p , alla blev lite blåsta ....
Men senare så ska jag vara med min underbara pojkvän , vi ska nog bara ta det lite lungt och titta på film. Vi får se vad som händer imorron, har inget planerat,  joo jag ska städa..
ska börja tänka lite på vad jag ska köpa till in pojkvän som fyller år nästa Fredag :).
Det kommer bli en toppen fördelsedag, eller det hoppas jag att han tycker!
Juste min mormor fyller år idag, får gratta henne sen, har inte hunnit att göea det än :D lilla jag är slarvig av mig.









LOVE Claesson  ♥

The Hills


 

Jag har sett nästan alla avsnitt av The Hills det är så underbart bra. Lauren Conrad är så himla fin , Heidi Montag och hennes pojkvän Spencer Pratt är helt hopplösa , bara förstör för alla och bråkar med alla , Adriana hon är helt okej , håller sig ifrån bråk och sånt :D .. Jag kan inte alla namn i The Hills men jag försöker komma ihåg :p..

Skriv kommentarer om vad just du/ni tycker om The Hills
Det skulle glädja mig och få lite kommenatrer :)






Pussar och Kramar fån Linda*

Balklänning (?)

balklänning eventuellt

(Jag tog också den blåa för att visa hur klänningen ser ur, man ser inte så mycket när klänningen är vit).

Nu äntligen

hejsan alla bloggläsare!

Nu har jag äntligen kunnat sätta mig vid datan ett tag , har inte skrivit på ganska länge nu "/ .. Men det får det bli en liten förbättring på :) . Idag har allt bara varit lungt , satt i solen ett tag med Fia idag , vi läste bok på engelska lektionen . Nu känns det att våren är påväg JIPPI guud va skönt med vår. Jag och min underbara pojkvän planerar att förlova oss den 27/3 på hans födelsedag :) hoppas det blir :):) ... Nu sitter jag och kollar på balklänningar har hittat en super söt klänning , kan visa lite senare.







Många kramar från Linda *

Oj !

hej alla läsare.

Jag har glömt bort att skriva , men nu måste jag börja skriva lite mer i min blogg. Men idag har jag inte gjort nått speciellt , bara tagit det lungt , tittat på filmer och vart med´min pojkvän :) . Vi  tittade på Silent Hill , Ghost .. Och nu sitter vi i soffan och tar det lungt.






Love Linda *

Fredag

Hejsan mina kära läsare :)

Då var det fredag igen då , guud va jag har längtat. Den här veckan har gått så himla fort. Idag ska jag vara med min pojkvän (Emil). Vi ska titta på film och ta det lungt. Men nu ska jag titta vidare på vår film :).


Kramar Linda

050309

hejsan alla bloggläsare!

idag har jag  inte gjort speciellt mycket , jag har inte orkat. Juste polisen kom till vår skola igår , vet ej varför :O.. Sen hände det lite saker man ska ej gå in på detalj ... Men nu tror jag allt är bra (?) hoppas jag.. Allt blev konstigt igår .. men nu ska jag gå

Love Linda


 


020309

hejsan alla bloggläsare,

Idag har det inte hänt så mycket , eller jo juste vi fick sluta tidigare idag för vår lärare skulle nångonstans (tror jag) :D.. guud va det snöar hela tiden , jag tror jag blir tokig , jag vill ha sommar NUU!! :) Men när jag kom hem så åt jag och sen plugga lite + att jag lyssnade på musik och tänkte på att jag vill shoppa loss , såå himla sugen att gra det just nu ^^ , jag bara måste fixa lite mera kläder i min garderob ;).  Jag måste börja fundera på vad jag ska ha till balen :/.. Jag funderar på om jag ska klippa mig också :D börjar nästan bli lite sugen på att prova klippa lugg :p hehe. Juste jga och min underbara kille har varit tillsammans i 1 år och 4 månader på måndag (9/3).




Love Linda

Försökte fixa bloggen lite

HejHej! :)
Nu har jag suttit ganska länge och försökt att fixa min blogg, men det va lite saker som jag inte blev så nöjd med :/, Jag är som sagt inte så bra på fixa min blogg än , har inte lärt mig :/.

hejdå!

/llinda

010309

hejsan!
idag har jag inte gjort så mycket har inte mått så himla bra , men jag har försökt att vara på bra humör. Imorron är det skola också :/. Jag tror jag har två prov i veckan också hmm.
So prov; Religon (gammalt)
No prov; om ögat/ljuset
Hoppas jag kommer klara dom. 
Men nu ska jag vila lite , och njuta av min söndag :)
Hejdå! ♥

//Llindas

RSS 2.0