Kom hem nyss ,

Nu har jag precis kommit hem från min pojkvän, han skulle köpa julklappar med sin mamma :). Så nu sitter jag här här och ska snart sminka mig, jag hann inte göra det men men .. Jag ska också köpa julklappar snart , vi får se vilka det blir till, vet inte riktigt än. Senare idag ska jag nog vara med honom igen.
Ses <3

Jullov idag fan va skönt :)

ÄNTLIGEN!
Nu är det snart jullov , ska bara njuta av det här lovet och så ska man ju vara med kompisar och min underbara pojkvän. Juste jag får betygen idag också "/ .. vilken mardröm xD Men de ska bli skönt att slippa skolan ett tag nu , så himla stressigt det har varit i skolan den senaste månaden. Ann-Marie vår lärare , hon har dampat sönder oss man kan ju tro att hon har pms eller nått .. men nu måste jag dra ska fixa mig en sissta gång innan jag ska gå.
Men ha de bra så länge Puss och Kram på er  <33

Stan imorron med klassen.

Imorron ska jag och resten av klassen till stan , och gå runt .. vi börjar 9.00 *sov morron* :D ,  vi kommer typ vara dära nästan hela dan , vi skulle till kungsan tror jag , kommer inte ihåg vart nånstans haha.. jag hatar att åka till stan med  klassen så himla jobbigt. men jag har ju mina underbara kompisar  som oxå kommer vara där :)
Puss och gull <33

Idag på spanskan :)<3

Idag hade jag skit kul i skolan. Mina kopmisar och jag pratade gamla minnen såå himla kul. Vi skrattade skiit länge. Jag verkligen avgudar mina kompisar i skolan Linda, Sofia och Sophie med er skrattar man verkligen tills tårarana kommer haha... På spanskan idag pratade vi om filmer och skrattade fast vi skulle jobba , men vem orkar göra det precis hela tiden? .. inte vi iallafall. Men nu måste jag dra.. ska äta
puss och kram på er <3

RSS 2.0