torsdag idag

Hejsan!

Idag har jag ba4ra varit hemma med min pojkvän. Vi har inte gjort så speciellt mycket idag , vi har inte orkat så mycket idag , är fortfarande lite trött från igår , jag sov nästan ingenting igår jag kunde .. vet ej varför. Vi har bara städat idag och duschat hans två hundar så nu fick dom bli lite rena också ;). Men nu måste jag laga lite lunch 

Bye Bye 
<3
 

Kom nyss hem från skhlm

Som ni kanske vet , om ni har läst vad jag skrev igår så har jag vart i skärholmen idag , och shoppat med min pojkvän :).. Hitta faktist två fina tjöjor eller vad man ska säga , en T-shirt och en 3/4 tröja super gullig och så köpte jag ett par snygga jeans :). Jag ville shoppa mer men jag var tvungen att åka hem :/. När jag väl börjar shoppa kan jag verkligen inte sluta :p. Det kanske inte bara jag som är sån :p. Jag skulle köpa en ny navelpiercing , men det fanns inga fina så det får bli en annan gång :). Jag ska fixa bilder på kläderna så ni får se hur dom ser ut också :).

puss från lilla Linda :)

En riktigbakdag :)

Idag har jag och min pojkvän bakat bullar, det blev inte kanel utan vanilj för det är lite godare :D. Dom blev riktigt goda :) Inte för att jag är bra på att baka men jag blev nöjd och det blev min pojkvän också :), Jaa imorron ska jag shoppa lite med min pojkvän :) , Äntligen , jag behöver det verkligen. Jag tror det bllir skärholmen.

//
jag

220209

Idag ska jag göra;

- Sminka mig och fixa håret lite
- Jag ska hem och städa lite till :D
- Ska packa lite om jag ska sova hos min pojkvän
- Umgås lite med familjen lite
- gå ut med min pojkväns hund (?) om han orkar och vill det :)
- Titta på lite film , vi laddade ner en film igår "The Naked gun 2½" , den är rolig ^^
- Sen blir det nog bara ta det lungt midag , tror jag :)
 

pussar och kramar linda <3

så sugen på att shoppa <3



Marlyn Middle Blue

899:-



Klännng/Tunika; Bubbleroom / H
TUNIKA Rea: 79:-

Topp

PRIS: 149:-
Bubblerrom



Kofta/Cardigan
Bubbleroom / H
Topp 249:-


Bubbleroom / H
Topp 199:-


Bubbleroom / H
Cardigan 229:-


210209

hej alla läsare
Idag har jag inte hunnit skriva nått i bloggen, har haft ganska mycket för mig idag
1. Jag vakande och åt frukost
2. Sminkade mig
3.Stor städa (det behövdes, skönt att få ordning)
4.Klädde på mig , hade bara mysbyxor och ett linne hehe.
5.Sen har jag bara latat mig och tittat på film (mean girls)

Så nu sitter jag vid datan ett tag och försöker ta lite lungt. Ska snart fixa något att äta. Jag är ganska hungrig nu har inte ätit så mycket idag , jag har inte hunnit.. Nu började jag  också tänka på att jag är super sugen på att shoppa , det är det bästa som finns , att få köpa nya kläder till sig själv. Kan fixa lite bilder senare om jag kan det.

pussisar 

hitta en bra sak på kicks hemsida :)

In med det nya och ut med det gamla! Om du inte städade ur din necessär förra året är det hög tid att göra det nu. Gamla produkter kan vara riktiga bakteriefällor och orsaka oren hy och hudirritationer.


5 steg till en renare necessär och ett renare ansikte


1. Tvätta necessären
Har du en tvättbar necessär, släng in den i tvättmaskinen. Om den är väldigt smutsig och inte går att tvätta i tvättmaskinen, tvätta den för hand eller köp en ny. Det spelar ingen roll hur mycket du rensar i necessären om själva necessären är smutsig.


2. Släng allt du inte använder
Har du produkter i necessären som du inte använt på 4 månader - släng! Produkten tar bara plats och du slipper riskera att gamla makeupprodukter hamnar på hyn.
 
3. Släng gamla makeupsvampar och applikatorer
Släng alla svampar och applikatorer som har legat löst i necessären och skräpat. Införskaffa penselfodral där du kan förvara alla dina olika applikatorer.
 
4. Separera dags- & kvällsmakeup
Ha två necessärer, en speciellt för dagsmakeup och en för kvällsmakeup. Ett tips är att ha en necessär på jobbet och en hemma så slipper du släpa fram och tillbaka.
 
5. Rengör!
Tvätta rougeborstar och penslar med tvål och vatten minst en gång i veckan. Om borstarna är i äkta hår kan du skölja dem i balsam för att bevara mjukheten.
 
Kom ihåg!
Stäng/skruva åt locket på foundations, eyeliners, mascaror osv. Produkterna samlar lätt på sig bakterier. Locket förlänger livslängden på din makeup!




Jag funderar på att göra det typ imorron , det skulle behövas.

friluftsdag idag (tisdag)

Hejhej!
Idag gymmade jag och co. på tullingegymnasium, det va fan gansak kul :), jag ansträngde mig ganska mycket , och svättades lite :D.. jag var dära med Emppo (min pojkvän) , kenny , rebecka , sophie, johan , simon , rickard L :D.. det va många fler men jag orkar inte rabbla upp alla :p.. Sen när jag kom hem vid ungefär 10.45 så tog jag något att äta för jag va hungrig (A)..

hejdå bloggen<3

Fredag den 13

Hej bloggen!
Kom  hem nyss från skolan ha kollat på "valentine rock" i skolans aula , det va faktist ganska bra. Sofia hon var skit bra :). Ni skulle hört henne , jag lägger in bilder sen när jag kommer hem för jag är hos min pojkvän. Min morbror fyller år idag också så jag ska nog gratta honom för jag han inte ringa imorse. Får ringa han sen :D. Man har ju inte direkt fått nån "otur" idag , men vi får väll se om det händer nått sen :p. Men nu måste jag säga hejdå

hejdå bloggen


/llindas


.

Hej bloggen

Idag har jag vart på museeum igen , det va om trafficing, ur tråkigt. Men det va bara att stå ut
, va med sophie och skrattade lite. Men det va jobbig för jag börjar bli förkyld eller så är jag redan det "/ .. Åh juste imorron ska jag och klassen se på "valetine rock" i skolan det är faktist bra .. Sofia ska också sjunga, min en av mina favorit låtar, The killers - when you were young. Jag kommer bara sitta och mima till låten, den är verkligen hur bra som helst :D.Men jag ska hålla tummarna för henne, hon är skit duktig .. kanske lägger in nåra bilder från konserten :) .

hejdå bloggen <3

/llindas

hej bloggen

Imorse trodde jag att jag inte skulle orka gå till skolan, jag har typ börjat bli förkyld :(.. Men jag får försöka iallafall. Åhh juste jag och klassen ska på museum på torsdag , så tråkigt för killarna sköter sig inte :p .. Man måste ju ha med sig matsäck också och jag vet inte vad jag ska ha med mig, men jag funderar på att ta nån slags sallad :D det är gott och bra ;) .. Sophie skulle typ också ta det så jag tror det blir det :p .. Men nu ska jag passa på att vara med min pojkvän för jag inte är med honom så ofta :( ..


bye bye <3

hej bloggen

Graffiti

graffiti

det är den abolut coolaste stilen som finns, jag älskar det

hjedå bloggen <3

lite piercing smycken

kollade lite på piercingar på googel , hitta faktist väldigt fina. Jag fastnar bara vid körsbärspiercingar men jag ska titta vidare lite senare,


 




Tycker ni dom va fina ? komentera så blir jag glad :D<3

thailand



jag skulle verkligen vilja åka dit ser så himla härligt ut.
//llindas
puss och kram

1 år och 3 månader.


Det är jag och min pojkvän, för ganska länge sen. Kenny våran kompis tog bilden :). Idag har jag och han varit tillsammans i 1 år och 3 månader. Jag älskar han super mycket. Vi blev tillsammans den 9/11-07 , den dagen glömmer jag aldrig!! <3

tandläkarn 11.00

Va hos tandläkarn som sagt , allt ggick bra men jag missade RFSU , men hos tandläkarn som sagt allt bara bra , men jag gillar inte tandläkarn :D hehe .. lite pinsamt. Inga hål , fick smaka nått som påminner om listerin , men den heter Flux och den hade faktist god smak , kan föredra den istället för listerin. Fick höra för ett tag sen att listerin ger utslag som alkohol om man ska blåsa om polisen stoppar en :O det låter lite konstigt bara. Men Flux skulle jag föredra :)

/llindas

Storstädning

Gud va jag har storstädat idag :p.. det behövdes :) Jag hjälpte till lite hos min pojkvän. Ska fortsätta och kolla lite på filmen nu

/claesson :)

linas kvällsbok

Nu sitter jag hemma hos min pojkvän och tittar på linas kvällsbok. Och åt precis pizza :D hehe.. Men nu ska jag fortsätta och titta vidare på filmen :)

ses

// llindas <3

god morron bloggen

Haha vaknade nyss .. idag blir nog en slappa dag för jag är så himla trött , men vi får väll se om jag ändrar mig :D .. men nu ska jag sminka mig och platta mitt hår och lite annat.

Hej så länge


pussar och kramar <3

Museum i onsdags

Va på museeum i onsdags och det gick ganska bra , men en kille i klassen gjorde att vi blev avstängda från det museet :O , vakterna kom och sa till han och massa , bara för att han ställde massa stolar på saker.. aja vår klass är ju inte direkt normal xD hahah ..

puss bloggen <3

/llindas

NP idag

Gjorde NP idag , tror det gick ganska bra faktist. Men det var inte så svårt för det var läsförståelse.Vi får väll se sen hur det gick för mig, sen fick vi tillbaka matte provet, det gick ganska bra faktist. Men ska repetera lite. :( Nu måste jag äta lite

puss ock kram bloggen <3

/llindas

hej

Nu har jag precis kollat lite om gymnasie valet , så himmla svårt och hitta ett bra gymnasium och så. Men nu har jag äntligen fixat det. (som tur) Ska snart äta och juste jag måste fixa nått och äta , för jag och klassen ska till nått museum kommer inte ihåg vilket , men jag vet inte vad jag ska ha med mig. Hmm.. Mamma tvingade mig och göra nått. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik från youtube.

Ska äta nu hejdå bloggen


puss llindas <3

RSS 2.0