hej bloggen

kom hem nyss , har varit ute med min pojkvän , kenny , kennys kompis och rebecka. Fyfan va det va kallt ute :(. Jag frös som fan för jag och rebecka stog bara stilla hela tiden "/.

kram

/ linda

Imorron (lördag)

Ska till stan med pojkvän och kenny :). vi ska "shoppa" lite :p haha, längtar faktist är så himla sugen på att bara shoppa loss xD ^^ kommer njuta av min underbara lördag :)
/llindas <3

youtube och sen pizza :p

Haha sitter hemma hos min pojkvän och kollar på videor från youtube , ska åka lite senare och äta pizza med honom och hans kompis (kenny). Vi blev lite sugna så vi åker snart.
hejdå söta bloggen <3

hål timme

jag sitetr i skolan med amanda och sofia i datasalen. Vi har skit tråkigt. men ska dra nu
hejdå bloggen<3


föräldramöte

nu har man kommit hem från föräldra mötet , lärarna snackade om gymnasieval osv. jag höll på att somna , men men det är ju ändå ganska viktigt ändå. Så jag följde med mamma dit. Man fick soppa som inte direkt va världens godaste men det fanns bröd och så... men du ska jag kolla lite på tv
/llinda  :)

gårdagen

dopet igår var toppen, så himla fint. Min mamma blev gudmor , hon va skit stolt över det. Hon ville ha allt perfekt , jag fick hjälpa henne med att vara fin :D Det kom inte så himla många vi var inte så många där. Vi var i kyrkan i 20 minuter. Sen efter det så fick vi fika. Det va gott, Bilder ska jag försöka fixa :)
kram

äntligen klar med pluggandet

Nu är man klar med läxor och sånt  orkade inte göra det längre fast jag har prov i so på fredag. Jag hoppas jag kommer klara det för jag har inte övat så mycket "/. Jag orkade bara inte tänka m er, så nu ska jag snart stänga av datan  och titta vad som finns på tv:n .. finns säkert inget bra.
kram claesson :)

Dop på lördag

Nu är det inte långt kvar till dopet , lite stressigt för jag har inga kläder att ha på mig eller jag vet inte vad jag ska ha på mig. Mamma försöker hjälpa mig men hon suger på att välja kläder till mig , ni vet hur vissa mammor är. Det är min morbrors barn som döpas. Vi måste åka ganska långt eftersom jag bor i tullinge och jag ska till värmdö. Men men om ni har nått bra kläd förslag så skriv.
kram linda claesson <3


söndag

Idag är det ju söndag så det blir lite slappa och så ska jag va med min kille och hans kompis. Det är så tråkigt väder så man kan ju inte direkt gå ut och göra nått. Jag ska snart på dop också så jag måste hitta nått fint att ha på mig , men jag vet inte vad man kan ha på ett dop, kanske nån kan hjälpa mig med något tips? :)
Kram linda <3

4 månader sen :)

Nu har jag haft min navelpiercing i ungefär 4 månader , jag bara längtar tills jag får byta till ett annat smycke. Jag kan berätta hur det var att ta hål i neveln. När jag kom in i studion så fick jag sitta och vänta ett tag , och sen kom han som skulle pierca mig , och då blev jag skit nervös, men men det får man ju tåla. Det var bara att bita ihop. När jag kom in i rummet så blev jag lugn igen. Mamma följde ju med och så men hon våga ju inte se , vilken mamma xD. Men så fick jag se nålen då kom det dära att jag blev nervös igen , han frågade tillochmed om jag var närvös, men när han hade stuckit in nålen i naveln så känndes det inte så mycket , det var bára när han började sticka in nålen som det gjorde lite ont. När jag skulle välja färg på piercingen , så fanns det inte så mycket att välja mellan så det fick bli en vit diamant. När man kom ut ur studion kännde jag att min mage var lite spänd, men det gick över efter ett tag. Det va så det gick till för lilla mig Kram Linda<3

nu kommer äntlligen en bild :D


Huddinge idag

Va med min kompis och kille i huddinge idag , dom skulle fixa nått, så jag passade på att följa med jag ville inte sitta hemma och lyssna på mamma, hon bara tjatar hela tiden.
<3

Då var 2008 avklarat

Då har man smällt raketer då :p , men inte så många. Jag och min pojkvän va ute och tittade på raketerna , va mysigt det va. Haha vi la en raket i en soptunna , och den började brinna :O.
Men nu ska jag fixa lite annat kram så länge bloggen. <3

RSS 2.0