Försenat outfit

outfit

Cardigan; Ginatricot kostar ungefär 150,00 kr eller lite mindre
Linne; Cubus 70,00 kr
Jeans; Cubus 400,00 kr

Våra ringar

Min och Emppos förlovningsring :)

Jaa här kommer äntligen en bild på våra ringar :D, Vi har varit förlovade nu i en månad och 1 dag. Jag tycker att dom är helt okej.. :)

Nya skor

Nya skorna

Jag köpte nya skor i Torsdas, jag var tvungen :D... Blev också sugen på att köpa nya skor, alla hade gjort det så jag var bara tvungen. Det är skor från din sko och kostar 199 kr. Inte så mycket.. Jag tycker om dom skorna, dom är sköna. Blev lite sen med bilden och så ..

280409

Hej Och Hopp ! :D

Nu sitter jag vid datan och lyssnar lite på musik, och tänker på Emppo, jag saknar honom. Förresten ber om ursäkt för att det inte blivit några inlägg, men har varit upptagen. Idag provade vi att göra ett matte prov inför nationella provet i matte, inte var det lätt men jag hann inte klart, för ingen gjorde nått, vår lärare anne-marie hon gick iväg. :p
Sen började vi ett nytt område i NO (atomfysik).

Juste vi är lediga på fredag guud va skönt, jag sak nog vara med Emppo på valborg :), vara ute .... :D
Vad ska ni göra? .. Skriv gärna vad ni ska göra :)

Juste snart har jag prov i Svenska (litteraturhistoria) det är mycket att lära sig..

Mår alla bra förresten? :)


Good Bye <3

jag ,


God Morron!

God Morron Bloggen :)

Idag ska jag vara med min pojke, och städa, kanske sola.. Vi kanske ska grilla hemma idag. Igår va jag med min kompis Melina, hade inte varit med henne på super länge, vi runt och pratade och skrattade :p.

Men nu ska jag äta frukost med min pojke.
Ha en bra dag allihopa :)

Kram på er <3

jag och min älskling <3

Försenat Outfit

Jag

Tröja;  Cubus 50,00 kr  REA
Jeans;
Cubus 400,00 kr

p.s ber om ursäkt för förseningen :D <33

1 år och snart 6 månader

jag och min älskling <3 jag och min älskling <3


Jag och min underbara pojke har snart varit tillsammans i 1 år och 6 månader. Det är vår första bild som verkligen blev bra, förutom att Emppo skulle fjanta till det :D hehe .. men men det får man räkna med han är ju kille :p.. Vi tog bilden när vi var hemma hos honom. Jag ser inte så normal ut, men det blev ändå bra :).

Jag älskar dig babe, det vet du, vad som än händer.

Puss på dig <33

240409

FREDAG

Gud äntligen helg igen, Så himla skönt helg. Igår var jag i Tumba och köpte nya skor, det behövdes. Lägger in bilder senare. Det blev inget skriva igår i bloggen, jag la ju bara in filmen.. Men jag ska inte vara så "lat"
Idag då, ska jag hämta kakor i skolan, som vi ska sälja inför vår klassresa nu i juni, vi ska till Gotland och vara där i 2-3 dagar. Men senare ska jag nog vara med Emppo, och var  ute, ta det lungt, kanske titta på någon film :).

Imorron har jag planerat att:

Städa
Sola
Ta det lungt
Vara med Emppo
Göra mig iordning (såklart)

Sen får vi se vad jag hittar på.

Nej nu ska jag säga hejdå, ska ut och sola nu! Försöka att bli lite brun iallafall.

/LLINDAS

Day after tomorrow



Första gången jag såg filmen var med klassen, för vi hade titta på Al Gore. Och då ville vi se Day afyter tomorrow. Det är en bra film.



Vad tycker ni om filmen? Bra? Dålig? kommentera så jag får se vad ni tycker :)


Bye Bye

/ llindas <3

Lite mer plagg

379,00349,00 129,00 kr  129,00 kr  279,00

GinaTricot


210409

Hej Bloggen!

Idag hade vi matte nationella prov (muntligt), jag får hålla tummarna på att allt gick bra. Annars har allt varit lungt idag, lunchen i skolan var vidrig, Stekt fisk USCH! :D .. Så jag var super hungrig när jag kom hem så jag tog lite müsli och mjölk hehe.. Nu sitter jag och lyssnar på musik och undrar hur det går för Min pojkvän och Kenny som nämligen är i huddinge trafikskola och pluggar till sitt moppe kort som dom snart ska ta :).. jag får hålla tummarna på att det går bra för dom :). Jag tittar lite på kläder också, för att se om jag hittar något tills jag ska shoppa :).. Ska lägga ut bilder lite senare!





Kramar Från llinda*


Navelpiercingar




Det börjar bli dags att titta på en ny navelpiercing, Har hittat några fina/snygga :D..

Vad tycker ni?

Kommentera gärna :)<3


170409

Fredag idag , va skönt. Idag har allt vart skönt i skolan , helt lungt. Har bara haft SO,Idrott,Bild.. Det är sköna lektioner. :D I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med Emppo .. Ta det lungt, vara ute och sola :). Ma måste ju bli lite brun nu till balen och sommarn.. Fast jag kan ju fuska lite och köpa brun utan sol :p Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik, skriver i bloggen och tittar på andras bloggar :).

Ni kan berätta vad ni ska göra eller om ni har nått på hjärtat så är det bara säga/skriva nått :)
Man blir ju alltid glad om någon skriver lite :)

Släng Puss

Från Linda


Youtube


Nu var det dags igen

Hej alla bloggläsare.

Tyckte att det var dags att börja skriva nu, har ju inte skivit på ett bra tag nu. Nu idag har allt bara varit helt lungt.. Eller nej förresten, Vi hade spanska redovisning idag inför hela klassen. Utom det så har allt varit lungt. Vi började ju skolan igår (onsdag) super skönt med lite extra lov, men det var inte så stor skillnad :D.. På påsk lovet tog jag för det mesta lungt, var med pojkvännen, var med familjen, åt god mat, åt lite godis, tittade mycket på film, så jag har inte gjort så mycket kul.. men jag har iallafall varit sysselsatt, det var ju positivt :D.. Nu sitter jag och lyssnar på musik på youtube :).




Många pussar


/Från Linda


Bra filmer






Lov Nu!

Hejsan Bloggen!

Idag har jag har tittat på film nästan hela dagen förutom att jag har solat, varit med Dee och Diesel (emppos hundar), varit hemma och städat lite, pratade lite med mamma också.. Ska kanske gå ut lite senare och sola eller bara vara ute och gå .. eller så kanske Dee och diesel följer med och gör oss sällskap :).

Vingar av glas
Nazli är 18 år och född i Iran, men uppvuxen i Sverige. Hon bor med sin pappa Abbas och sin äldre syster Mahin. Nazli, som vill smälta in i det svenska samhället, kallar sig Sara, något som sårar Saras pappa Abbas... En dag berättar Abbas hur han ser på sina döttrars framtid. Han planerar att ha en fest och bland annat bjuda in två män som han har sett är potentiella makar till sina döttrar.
Jag tycker den är bra, men jag har sett ett par gånger nu så jag börjar tröttna men tycker den är bra ändå.




Kiss and Hugs From Linda*

050409

HejHej alla glada!

Nu tycker jag att det var tags att skriva lite, Söndag idag då, Har inte gjort så speciellt mycket idag.. Jag var bara i tumba med min pojkvän.. Sen har jag bara slappat idag. Juste det är ju lov imorgon :). Jag har inte planerat något speciellt på lovet eller jo jag kanske ska träffa min moster på onsdag och fika lite med henne, och så ska jag passa på att träffa min lilla kusin eller båda, Det blir nog att fika lite i Tumba som vi brular när vi ska träffas. Det är super mysigt, att träffa min moster, och bara prata om allt möjligt. Henne kan man berätta allt för, hon är som en syster för mig. Juste glömde att berätta, att jag har sett en ganska bra film idag, "Fritt vilt" en norsk skräck/thriller.

LIte fakta om filmen:

Kallt Byte aka Fritt Vilt

Fritt Vilt är en isande thriller i vintermiljö, Den är mycket välspelad och spännande, miljöerna är trovärdiga och skrämmande, samt innehåller både effektiva överraskningsmoment och en stämning som får det att krypa i skinnet. Några vänner tar på tur i Jotunheimen i jakt på ett orört fjäll att åka snowboard på. En olycka sätter stopp för deras planer, och de söker efter nattlogi  i ett nerlagt fjällhotell i vars källare det finns en hel del personliga ägodelar, alla av den naturen att ingen kan ha lämnat ifrån sig dem frivilligt.



Huvudpersonerna i filmen är:
 Rolf Kristian Larsen, Tomas Alf Larsen, Endre Martin Midtstigen, Victoria Winge, Ingrid Bolsø Berdal.

Världens sötaste!

Dee ! <3



Min pojkväns underbara hund (chihuahua). Hon är min favorit, jag gillar hennes närhet, så fort man kommer hem till han så vill jag gå upp på övervåningen och älsa på henne och hennes unge, som är vit och heter diesel :) .. Dom är ju så himla söta. Jag blev bara så sugen på att visa hur hon ser ut och berätta lite , så ni får gärna kommentera, men accepterar bara vänliga kommenatrer!




Kram *

Måndagens Outfit



Jeans: Cubus , 399 kr
Bas Linne: Bik Bok 99 kr
Långärmad: New yorker 79,50 kr

Vanlig Onsadg

Hej alla bloggläsare!

Idag har jag haft en helt lugn dag, skönt det. Förutom att jag ha varit tvungen att plugga till no provet imorn :(..  Det är om Optiken! Jag gillar inte just det ämnet i no .. Men men vad ska man göra, har man prov så har man. Snart lov också :) bara längtar. Imorse höll jag nästan på att bli påkörd av en idiot, för att han körde skit fort, så blev Emppo (min pojkvän som ni nu kanske vet) :D, ganska arg, så han reagerade lite fel, så han backade tillbaka och frågade oss om vi ville något, vi sa nej! USCH! Nu sitter jag och lyssnar på musik, och tar det lungt.

Här en liten bild på när jag pluggade :D


Hejdå alla söta och glada männsikor :)


Kiss And Hugs

RSS 2.0